Inwestorka 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2010 czyżby dalekie i ciepłe kraje z palmami:)? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johny 1 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2010 ja wybieram się nad polskie morze, pogoda super oby wytrzymała do końca miesiąca:] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Akcjonariusz 1 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2010 oo tak teraz pogoda iście tropikalna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kajetan 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2010 właśnie wróciłem znad Bałtyku, super warunki. tylko się kąpać! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dolar 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2010 Planuję parę wypadów po kraju, do większych miast. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
exgood 2 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2010 Czy zamierzacie zabrać ze sobą na wyjazd laptop, albo netbook, żeby grać na FOREX? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gold 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2010 Nie zamierzam zabierać laptopa ze sobą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Max 2 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2010 Mi wystarczy wyskoczyć w weekend nad rzeczkę za miasto. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
markowy 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2010 I już po wakacjach. A gorące były tego lata jak w Afryce. Trzeba się przyzwyczajać do takich temperatur. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach