Skocz do zawartości

- - - - -

Broker ECN czy MM

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

#21 Fx-Fx

Fx-Fx

Żółtodziób

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 postów
  • LokalizacjaŚląsk

Napisano 25 styczeń 2012 - 20:15

Cytat

Forex to ciężka praca, nad swoją wiedzą i psychiką. Rzut na głęboką wodę rzadko okazuje się owocny i niestety trzeba przejść powolną, wyboistą drogę, krok po kroczku . Życzę szczerze powodzenia.
Dziękuję, na pewno się przyda.
Dzisiaj poczytałem trochę więcej o Was ze strony i nie tylko :) i na pewno macie ciekawą ofertę. Myślę sobie tak, że
zasadnym było by poćwiczyć w realu na micro gdziekolwiek ( czyt. nauczyć się podstaw )a po zrzuceniu pierwszego pierza skorzystać z Waszej uprzejmości. Wiem, że się powtarzam ale jakoś ten brak angielskiego mnie niestety dyskomfortuje. Tak na szybko... w Ducas można płacić kartą, wszedłem w umowę i d^^^a blada, translator oczywiście przetłumaczył na zasadzie ... Kali być, Kali lubić... ale to nie jest to. A to tylko początek. Poznanie nowej platformy, dane, informacje itd.... no cóż, gdybym mógł cofnąć czas choćby o 1,2 dekady zapewne byłoby łatwiej <_< . Jeszcze raz dziękuję za oferowaną pomoc nie tylko tutaj, - tego nie wiesz :rolleyes: ale często odpowiadasz na moje lamerskie pytania w nawi.Pozdrawiam

#22 Fuli5

Fuli5

Żółtodziób

• Użytkownicy
  • Pip
  • 5 postów
  • LokalizacjaRzeszów

Napisano 03 marzec 2012 - 21:33

Ja tam zgadzam się z Adminem że w przypadku ECN FxPro platforma jest świetna (szczególnie przesuwanie SL czy TP na wykresie) boli tylko to, że nie istnieje w wersji Mobilnej na Tablet i brak mi tu Alarmów cenowych (ale podobno ma być to poprawione). Co do MT4 to i tak mam obok otwarty na drugim monitorze (chociażby dla ów alarmów) do analiz... kwestia gustu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych